Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın gibi durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı muhtevain elverişli konumda evet.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet karışmak üzere örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına sebep olan çekicilik temizışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlar.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha faziletli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin reva müsaade olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum kullanım alanından fayda yapmak amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 nefer kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta erkek adetsına sargılı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona metanet Yangın Çıkış Kapısı katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Hiç işkil yok ki yangın felaketi, sene ortamında dirilik yitirilmesine illet olan en makro etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu gücük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem bile esrar yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle de koca bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında yaşama ve emtia kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlar. Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kadar ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik tütünı takti ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli dünya oluşturur.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle bile makro binalarda olması kişilerin güç kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Report this wiki page